Kaipasit tietoja padel viikonlopusta? Olet onnekas, annamme sinulle pienen yhteenvedonviikoittain uutisten kera padel viikon !

• P1000 tulokset
  • Arce ja Dal Bianco voima 6 Ruotsin mestarissa
  • P1000 seuraa tänä viikonloppuna Ranskassa

Coello ja Tapia takaisin

Rooman keisarit ! Raivo löytyi Coellolle ja Tapialle. He voittivat tänä sunnuntaina suuressa taistelussa Foro Italicossa Chingottoa ja Paquitoa vastaan. Unelmafinaali, joka kääntyi Mozart de Catamarcan ja kuningas Arturon hyväksi, 7. 5. Yksi asia on varma: Coello/Tapia-vuori on palannut!

coello tapia voittaja italia major premier padel

Ortegan ja Triayn kirjoittama uusi sivu historiassa

Marta Ortegalle ja Gemma Triaylle kolmas finaali on hyvä. Hullussa ottelussa Gemma ja Martita voittivat 6/3 3/6 7/5. Se on enemmän kuin pelkkä palkinto Roomassa: Marta ja Gemma ovat kirjoittaneet uuden sivun historiaan padel naaras. Espanjalaisista tulee turnauksen ensimmäiset mestarit Premier Padel.

Italia Majuri premier padel ortega triayn voitto

Arce ja Dal Bianco vahvuus 6

Argentiinalaiset ovat jälleen kerran musertaneet kaiken siirtyessään ruotsalaiselle mestarille, voitti finaalin kahdessa erässä, 6/3 6/2, De Pascualia ja Alfonsoa vastaan, epäilemättä tylsä ​​semifinaalin jälkeen Tolitoa ja Tito Allemandia vastaan. Arce ja Dal Bianco ovat nyt saaneet kuusi titteliä kahdeksasta turnauksesta ja vahvistavat asemansa Fabrice Pastor -piirin kiistattomina pomoina.

Vives ja Seurin tekivät vahvan vaikutuksen

Nomos Star FIP:n semifinalisti, tarjottiin kolmiväripari hänen ensimmäinen finaali FIP Rise -kilpailussa Rio Brancossa Uruguayssa. Valitettavasti marssi oli liian korkea Manulle ja Julienille, jotka hävisivät kahdessa erässä 6/0 6/1 Floresin veljiä vastaan, kaksi pelaajaa, jotka olivat jo voittaneet heidät Brasiliassa.

Man Vives Julien Seurin finaalissa FIP Rise -tapahtumassa Uruguayssa

Ranskalaiset saavat edelleen arvokkaita pisteitä otetaan huomioon Roland-Garrosin karsinnassa ensi syyskuussa.

4 ranskalaista naista FIP Rise -tapahtumassa Koksijdessa, Belgiassa

Carla Touly oli yhteydessä brittiläiseen Tia Nortoniin, mutta valitettavasti kaikki ei mennyt suunnitelmien mukaan. Viime hetken muutoksia ja aikataulumuutoksia tehtiin, mikä ei tehnyt asioista helppoa. Carla ja Tia hävisivät XNUMX-välierissä, 6/3 7/5, Boeykensia ja Bernardia vastaan.

Melissa Martin ja Louise Bahurel pysähtyi myös XNUMX-välierissä brittiläisiä Nicholasia ja Gibsonia vastaan.

Huomaa Laura Buteaun hieno suoritus ja sen belgialainen kumppani Mary Maligo. Kaksi pelaajaa ovat ihävisi puolivälierissä turnauksen kolmannelle sijalle Fernandes / Betz, 6/4 6/0. Lauran ensimmäinen onnistunut kokemus FIP:ssä.

Viikonlopun P1000 voittajat

Nathan Courrin ja Norman Sanchez ovat loistavassa kunnossa. Voitettuaan P1500:n Toulonissa, molemmat pelaajat voittivat myös P1000 Saint Cyristä Yoan Boronadia ja Arthur Hugounenqia vastaan, pisteillä 6/7 6/4 6/4.

courrin sanchez P1500 toulon

Katsotaanpa Padel Saint-Pryvé-Saint-Mesminissä, Adrien Maigret ja Nicolas Rouanet voittivat ensimmäisen yhdessä P1000:n. Epäonnistumisen jälkeen finaalissa Créteilissä vuoden alussa, tällä kertaa he onnistuivat pakottaa. Lopputulos 6/2 6/2 Romain Coiraulta ja Gautier Boutelia vastaan.

Rouanet Maigret voitti P1000 Le Letissä Padel
© Anna Padel KoteroStudio

Naisille, P1000:n aikana Sètessä, Marie Amélie Dardaine ja Tiffany Phaysouphanh teki lain. Tämä on kolmas voitto P1000:lla Marielle ja Tiffanylle, jotka voittivat Madjoubi/Alquier-parin.

marie amelie dardaine tiffanny phaysouphanh

P1:n alku Premier Padel Madridiin

Tällä viikolla meillä on vielä hienoa ohjelmaa P1:n alkaessa Premier Padel Madridiin. Valitettavasti yksikään ranskalainen karsinnoista ei onnistunut nousemaan finaalipöytään. Bastien Blanqué ja Jérémy Scatena hävisivät previa-finaalissa. Maxime Moreau, Jerome Inzerillo, Thomas Leygue ja Dylan Guichard kaatui ensimmäisellä kierroksella.

tyhjennetty scatena premier padel Madrid

Benjamin Tison ja Victor Mena putosivat ensimmäisellä kierroksella Mario Huetea ja Cristian Gutierreziä vastaan.. Hävittyään ensimmäisen erän 6/2, ranskalais-espanjalainen pari johti 5/2 toisessa erässä ennen kiinnijäämistä. Myöhemmin Huete ja Gutierrez olivat koskemattomia ja voittivat kahdessa erässä, 6/2 7/5.

Trikoloritoivot lepäävät Alix Collombonilla ja Léa Godallierilla

Ensimmäinen kierros tulee olemaan monimutkainen lyonnaiselle ja hänen joukkuetoverilleen Victoria Iglesiasille, jotka löytävät Alayeton kaksoset jota vastaan ​​he olivat hävinneet 1/4-finaalissa Roomassa! Alixin ja Victorian koston tuoksuinen ottelu.

Toisin kuin Collombon ja Iglesias, Léa Godallier ja Marta Caparros pääsevät ensimmäiselle kierrokselle suosikkimerkinnällä. Kaksi pelaajaa löytävät jälleen ensimmäisellä kierroksella kaksi italialaista: Giulia Sussarello ja Emily Stellato.

FIP:n nousu Biellasta Italiassa

Monet ranskalaiset miehet ja naiset kohtaavat FIP ​​Rise -tapahtumassa Biellassa Italiassa, tässä on luettelo pelaajista, joita seurata: