Yhteenveto homologoidun turnauksen 1. painoksesta maanantaina alkaen Padel Klubi. Se oli P250, jossa oli 300 euroa. Läsnä oli 12 paria.

Tämä hyväksytty turnaus pidettiin useita aamuisia sopeutuakseen osallistujien työaikaan.

Maanantaina 14. marraskuuta järjestetyssä ryhmävaiheessa ei ollut varattavissa yllätyksiä.
On loogista, että kaksi paria Benjamin Tison - Fréderic Pommier ja Adrien Maigret - Julien Maigret tulivat helposti ulos kanoistas sallimalla vain 5 peliä 6 keskinäisessä pelissä.

Maanantaina 21. marraskuuta pelattiin ¼ ja ½ finaalit. Jälleen nämä kaksi paria lensi turnauksen yli lyömällä suurimmaksi osaksi vastustajiaan. Ranskalaisen numeron 40 Jeremie Camposin, joka liittyy ranskalaiseen numeroon 43 Sébastien Ruiz de Conejo, läsnäolo voisi kuitenkin olla varannut joitain yllätyksiä. Ne valitettavasti pudotettiin ennen kuin he voisivat tavata toisen kahdesta mestariparistamme.

Taistelu kolmannesta sijasta pelattiin perjantaina 3. päivänä, ja Julien Melot ja Cyril Conty voittivat (25/6 4/3 6/6) vastapäätä Sebastien Gay ja Thomas Schmitz -paria, joka oli kuitenkin voittanut 2 ja Ranskan 40. pelaaja edellisellä kierroksella.

Finaali pelattiin tänä aamuna. Se oli vaikea taistelu, joka päättyi Team Maigret 7/6 6/4 voittoon.

Onnekkaille, jotka ovat nähneet sen Facebookissa. Olemme nähneet erittäin kauniita kohtia. Video on saatavilla facebookissa.

Koko ottelu ladataan huomenna "The Padel Klubi ".

Jälleen kerran suuret onnittelut neljälle finalistillemme Benjamin Tisonille, Fred Pommierille, Adrien Maigretille ja Maigret Julienille.

En voi odottaa heidän seuraavia yhteenottojaan.