Kaikki katseet kohdistuivat miesten finaaliin Amsterdamissa, mikä merkitsi kuudetta yhteenottoa Federico Chingotto/Paquito Navarro ja Martin Di Nenno/Franco Stupaczuk välillä. Argentiinalaiset voittivat ottelun kolmessa erässä: 4/6, 6/2, 6/2 1 tunnissa ja 51 minuutissa.

Les superpibes, maailman ykköskilpailussa, oli täysin kiinnostunut voittamaan Alankomaissa päästäkseen takaisin Coelloon ja Tapiaan, putosi turnauksesta ennenaikaisesti. Mutta heitä vastapäätä olivat Fede Chingotto ja Paco Navarro, jotka etsivät ensimmäistä titteliään. Se oli vielä erikoisempi haaste Federico Chingottolle, joka oli voittanut urallaan vain yhden turnauksen World Padel Tour…pelemättä edes finaalia. Se tapahtui vuonna 2020, jolloin hänet yhdistettiin Juan Telloon. Tuolloin argentiinalainen pari oli hyötynyt Pablo Liman ja tietyn Paquito Navarron hylkäämisestä.

Paquito, mies, joka näki kaiken… ennen muita

Paquito Navarro ja Federico Chingotto pääsivät peliinsä erittäin hyvin, ja niissä oli paljon häikäisyä ja nerokkaita vetoja. Heidän pelinsä on paikallaan ja he ovat räjähdysherkkiä ensimmäisistä pisteistä lähtien. Jos he silti pyyhkivät taitepisteen ensimmäisessä palvelupelissään, he näyttävät hallitsevammilta. He saavat ottelun ensimmäisen tauon ja johtavat 4-1 25 minuutin jälkeen.

Paquito Navarron voima on yksi tämän ensimmäisen kierroksen avaimista. Se yllättää laadullaan bajadas, olivatpa ne käden tai takakäteen. Jopa Franco Stupaczuk, joka on erittäin vakaa verkossa, on täysin epävakaa Pacon laukauksen laadun vuoksi.

Se vaatii huonoa peliä Chingottolta - vähintään kolmella pakottamattomalla virheellä – käynnistääksesi uudelleen superpibes tässä osassa. Mutta mikä reaktio Navarro/Chingottolta, joka voitti setin Martin Di Nennon tarjoilusta. Tämän uuden tauon ansiosta he voivat voittaa ensimmäisen kierroksen, 6/4 ja vähitellen lähemmäs ensimmäistä otsikkoa parina.

PAQUITO NAVARRO AMSTERDAM AUKI

Dieselit Stupaczuk ja Di Nenno

Vaihto on tasainen kahden joukkueen välillä toisen kierroksen alussa. Jokainen palvelin säilyttää sitoutumisensa viidenteen peliin asti. Huomaamme, että Paquito Navarro näyttää fyysisesti hieman hauraammalta. Se näyttää vähemmän vakaalta tukiillaan. Juuri tällä hetkellä Di Nenno ja Stupaczuk onnistuvat pitämään tauon ottaakseen edun ketjuttamalla kymmenen peräkkäistä pistettä: 3-2.

Tappiosarja jatkuu Chingottolle ja Navarrolle, vaikka he aloittivat ottelun hyvin. Franco ja Martin tehostavat pelin vauhtia ja häiritsevät vastustajansa täysin. Näemme vähemmän liikettä Paquitolta – vaikkei häntä tunnetakaan kentän nopeimmaksi pelaajaksi – ja superpiipit käyttävät hyväkseen jokaista tilaisuutta laajentaakseen eroa.

Edelleen loistavassa kunnossa, Franco Stupaczuk ja Martin Di Nenno voittivat viisi peliä peräkkäin tällä toisella kierroksella ja ottivat mukanaan Federico Chingoton ja Paquito Navarron. 28 minuuttia myöhemmin argentiinalainen pari voitti 6/2. Kuten tavallista, superpibit tarvitsivat setin päästäkseen peliin täysillä.

FRANCO STUPACZUK AMSTERDAM AUKI

Todellinen mielenosoitus

Paquito Navarron ja Federico Chingoton kierre oli tarpeen katkaista tällä ratkaisevalla kierroksella. Huonosti palvelupelissään he onnistuivat pysymään ottelussa ja lopettamaan tämänhetkisen superpibe-sarjan Amsterdamin halliin tätä finaalia seuraamaan saapuneiden katsojien iloksi.

Rikkoutuivat jälleen tämän ratkaisevan kierroksen kolmannessa pelissä, ja Chingotto ja Navarro näyttävät käyvän läpi epäilyksen hetken. Penkillä voimme lukea Pacon ahdistuksen. Hän kysyy valmentajaltaan Gaby Recalta, mitä hänen pitäisi tehdä. Mihin taktikko vastaa yksinkertaisimmalla mahdollisella tavalla: "meidän on opittava kärsimään" ja olemaan "rohkeampia" iskuissa.

Valitettavasti, vaikka voi tuntua, että Paco ja Fede yrittävät lisätä iskuihinsa hieman voimakkuutta ja kokeilla näyttävämpiä laukauksia, menestys ei seuraa niitä. Erityisesti he kohtaavat todellisen argentiinalaisen muurin: Martin Di Nenno.

Tämä viimeinen sarja oli todella yksipuolinen. Stupaczuk/Di Nenno ottivat ratkaisevan erän voittaen 6/2.

AMSTERDAM OPEN FINAL STATISTICS

Superpibes voitti omansa Kauden 7. mestaruus 13 finaalista johon he osallistuivat. He ovat nyt vain 1 600 pistettä Coelloa ja Tapiaa jäljessä, ja kauden loppuun mennessä on jaossa vielä 4 500 pistettä.

Kilpailu radan ykköspaikasta World Padel Tour käynnistetään uudelleen, ja seuraava vaihe pelataan kahden viikon kuluttua pelaajille Menorcan turnauksen aikana.

Gwenaelle Souyri

Se oli hänen veljensä, joka eräänä päivänä käski häntä seuraamaan häntä radalla. padel, sen jälkeen Gwenaëlle ei ole koskaan poistunut kentältä. Paitsi silloin, kun se tulee katsomaan lähetystä Padel Magazine, Du World Padel Tour… tai Premier Padel…tai Ranskan mestaruuskilpailut. Lyhyesti sanottuna hän on tämän urheilun fani.