Tämä ensimmäinen semifinaali oli viides kohtaaminen Chingotto/Navarron ja Stupaczuk/Di Nennon välillä. Ja tämä on viides peräkkäinen voitto tällä kaudella Superpibesille espanjalais-Argentiina-paria vastaan. Lopputulos: 0/6 6/2 6/3 vajaassa kahdessa pelitunnissa.

Saksan erityisen hitaissa pelioloissa vasemmanpuoleisten pelaajien piti olla kärsivällinen Düsseldorfin mustalla matolla. Chingotto/Navarro-kaksolle ei tule kostoa, joka ei kuitenkaan päässyt kaukana voitosta. kuten viime viikolla.

Yksipuolinen ensimmäinen sarja

Meidän ei tarvinnut odottaa kauan saadaksemme selville Chingotto / Navarron tavoitteet. Ottelun ensimmäisestä erästä lähtien espanjalais-Argentiina-pari otti yliotteen, myönsi itselleen neljä taitepistettä ja vaihtoi yhden toisella yrityksellä.

Heidän edessään Stupaczuk / Di Nenno -kaksikko tekee sarjan pakottavia virheitä ja kärsii vastustajiensa lain mukaan. Kun Fede Chingotto oli tulessa, pisteet muuttuivat nopeasti erittäin raskaaksi.

Paquito Navarron ja Federico Chingoton virheettömän suorituskyvyn ansiosta pisteet ovat kovat tässä ensimmäisessä erässä hieman yli 6 minuutin pelin jälkeen, mikä haisee kostonhalusta. Kärsittyään 0/6 Madrid Mastersissa, on heidän vuoronsa tuottaa 0/XNUMX argentiinalaisparille.

Superpibesin paluu

Tässä kokouksessa Superpibes tarvitsi sähköiskun pysäyttääkseen tämän helvetin kierteen. Toisen erän ensimmäinen peli lupaa hyvää vastapuolen avautuessa.

Kaksintaistelu on tasaisempi tämän toisen kierroksen alussa. Palvelimet onnistuvat ylläpitämään palveluaan. Ja sitten kesti pieni virhe Fede Chingottolta elvyttää vastustajat. Ensimmäiset taukomahdollisuudet argentiinalaisille ja ensimmäinen tauko Stupa / Di Nennolle. Ottelu aloitetaan uudelleen.

innostunut, "mielisairaat ihmiset", argentiinalaiset ovat palanneet tähän tapaamiseen ja työntävät vastustajansa kolmannelle kierrokselle. 6-2, Superpibesille.

Stupa / Di Nenno, jännityksen lopussa

Turhautuminen alkaa näkyä Paquito Navarrossa, joka toisinaan häiritsee Chingotto-metronomia.

Intensiteetti nousee pykälän tämän erän toisesta pelistä, kun espanjalais-argentiinalaisparille tallennetaan taitepiste täysin hullussa pisteessä, joka jättää jälkensä.

Ensimmäinen tauko on vihdoin Chingotto / Navarro -parilla pelissä, joka päättyi jälleen kultapisteeseen. Muutama iso pitkä virhe Stupaczukilta maksoi Superpibesille tämän pelin.

Mutta tässä ottelussa oli vielä muutamia yllätyksiä. Tauko pidetään heti Superpibesille. Tämä kokous aloitetaan kokonaan uudelleen, jälleen kerran. Ja suurella rohkeudella argentiinalaiset lähtevät tähän kolmanteen erään ja tähän tapaamiseen.

Kaksi-yhdessä-ottelu

Kuka olisi ajatellut tällaista taistelua tämän kokouksen ensimmäisen erän jälkeen? Ensimmäinen kierros päättyi uskomattomaan tilastoon: Chingotto/Navarro voitti 24 pistettä, kun Stupaczuk/Di Nenno-pari sai vain 9.

Ja sitten kesti argentiinalaisten herääminen, jotta vihdoin oli ottelu. Stupan ja Di Nennon laukaukset ovat tarkempia, ne saavat helpommin johtoaseman pisteissä ja ennen kaikkea pelaavat reilusti. Surkea voitto Superpibesille, jotka melkein pääsivät ulos.

Tämä kokous aiheutti hirviömäisiä kohtia, jotka kestivät yli minuutin. Se on uusi finaali Superpibesille, jotka odottavat nyt seuraavia vastustajiaan. Miesten toinen välierä pelataan päivän yhden ja ainoan naisten ottelun jälkeen. Triay/Ortega ja Sainz/Llaguno.

Gwenaelle Souyri

Se oli hänen veljensä, joka eräänä päivänä käski häntä seuraamaan häntä radalla. padel, sen jälkeen Gwenaëlle ei ole koskaan poistunut kentältä. Paitsi silloin, kun se tulee katsomaan lähetystä Padel Magazine, Du World Padel Tour… tai Premier Padel…tai Ranskan mestaruuskilpailut. Lyhyesti sanottuna hän on tämän urheilun fani.