Tässä toisessa naisten välierässä äskettäin muodostettu pari Ortega/Triay kohtasi Virginia Rieran ja Tamara Icardon voiton jälkeen Alejandra Salazaria ja Sofia Araujoa vastaan. vielä pelaamatta ottelupistettään. Marta Ortega ja Gemma Triay etenivät yli 10.000 6 katsojan edessä finaaliin 2-6, 1-XNUMX alle puolentoista tunnin pelin jälkeen.

Tämä oli neljäs kohtaaminen neljän pelaajan välillä, ja Triay/Ortegalla oli erittäin selvä etu, kolme voittoa tätä paria vastaan.

Ortegan esittely

Pelin alusta lähtien Gemma Triay osoitti voimansa radan hitaista olosuhteista huolimatta. Puolustuksessa Tamara Icardo ja Virginia Riera ovat vaarassa ensimmäisestä palvelupelistään. Icardo ja Riera selviytyivät 0-30 perässä entisen maailmanykkösen hyökkäyksistä huolimatta.

Icardon ja Rieran vastus kestää viisi peliä. Numero 2 -pari käyttää hyväkseen muutamia pieniä virheitä ja vastustajiensa kelluvia palloja noustakseen tällä ensimmäisellä kierroksella ja pusketakseen pelin ensimmäisen tauon. Tämän tauon vahvistamiseksi on taisteltava, mikä synnyttää ottelun ensimmäisen kultapisteen.

Ensimmäisen kierroksen välissä on Marta Ortegan poikkeuksellinen puolustus, jota hänen vastustajat vaativat liikaa. Kaukana taipumisesta, hän tuo esiin kaiken valtansa padel, yhdessä Gemma Triayn kanssa, joka on hämmästynyt kumppaninsa pelitasosta. Ensimmäinen setti heidän edukseen: 6-2.

Triay/Ortega höyrytelatilassa

Maailman numerot 2 lisäävät edelleen intensiivisyyttä jokaisessa iskussaan, ja epäilykset asettuvat Tamara Icardon ja Virginia Rieran päihin. He ovat rikki alusta alkaen tällä toisella kierroksella.

Päättäneenä pelata kauden kuudennen finaalinsa, uusi numero 2s lähtee nousuun. Kun pisteet olivat edukseen, Marta Ortega ja Gemma Triay yrittivät enemmän ja käyttivät hyväkseen vastustajiensa lukuisia virheitä. He voittivat toisen erän ilman vapinaa 6-1.

Tämän uuden voiton myötä Triay/Ortega-pari suuntaa kohti kauden viidettä finaaliaan ja tapaa vanhoja tuttuja: Paula Josemaria ja Ariana Sanchez. Erityinen finaali Gemma Triaylle, joka mestariennätyksestään huolimatta ei ole koskaan voittanut Madridin Caja Magicassa.

Gwenaelle Souyri

Se oli hänen veljensä, joka eräänä päivänä käski häntä seuraamaan häntä radalla. padel, sen jälkeen Gwenaëlle ei ole koskaan poistunut kentältä. Paitsi silloin, kun se tulee katsomaan lähetystä Padel Magazine, Du World Padel Tour… tai Premier Padel…tai Ranskan mestaruuskilpailut. Lyhyesti sanottuna hän on tämän urheilun fani.