Faneille padel, kaikkien katseet oli kiinnitetty tähän päivän viimeiseen otteluun, Milanon kostoon Clasico Lebron/Galan – Stupaczuk/Di Nenno. Edessä enemmän kuin 15.700 katsojaa, neljä päähenkilöä tarjosivat korkealaatuisen ottelun.

Emme odottaneet yhtään vähempää tältä ottelulta näiden kahden parin välillä, jotka ovat ilahduttaneet meitä koko vuoden. Selkeä etu entisille maailmanlistoille 1, Otteluissa 5-1.

Toisessa tiiviissä kohtaamisessa Lebron ja Galan ottavat jälleen edun. Voitto kahdessa erässä, 7/5 7/5.

Lebron/Galan, taistelussa

Entinen maailman ykkönen aloittaa tämän ottelun suurilla aikeilla. Lebron ja Galan rikkovat tämän ottelun alussa. THE superpibes – tai pikemminkin superdieselit – joutuvat Ale Galanin hyökkäyksiä vastaan, erittäin tehokas ilmailualalla.

kuitenkin Martin ja Franco tarttuvat kohta kohdalta päästäkseen takaisin pistemäärään. He murtuvat ja palaavat tähän peliin.

Kaikesta huolimatta entiset maailmanlistat 1 jatkavat vastustajiensa palveluksessa. Klo 6-5, Lebron ja Galan pyyhkivät tasapisteen saada pallo. Erittäin tärkeä asia on, että he voittivat tämän ottelun ensimmäisen kierroksen.

JUAN LEBRON ALE GALAN MASTER FINAL

Lebron ja Galan tekevät sen uudelleen

Toinen erä on ulkonäöltään sama kuin ensimmäinen, ja siinä on tauko pelin ensimmäisestä palvelupelistä superpibes. Taas kerran, Argentiinalaiset eivät anna jäädä jälkeen tässä sarjassa ja jatka viivetaukoa.

Stupa ja Di Nenno onnistuvat jopa ottamaan palvelupelin Susi ja Galantico. Argentiinalainen pari tapana palata sarjaan kaikkialla tässä päivän viimeisessä semifinaalissa. Hän saa jopa kaksi settipistettä. Tämä tapahtui ilman Juan Lebronin ja Ale Galanin päättäväisyyttä, koska he eivät koskaan pelaa yhtä hyvin selkänsä seinää vasten. Jälleen kerran entiset maailmanlistan ykköset pyyhkivät asetuspisteen palatakseen 1-5:een.

Jälleen 6-5, superpibes käytetään tie-breakiin. Mutta jälleen kerran, Lebronilla ja Galanilla on muita suunnitelmia. Uuden päällä kultapiste, Ale ja Juan pääsevät kolmannen peräkkäisen finaaliin Barcelonan Master Finalissa.

Joten he liittyvät Paquito Navarro ja Federico Chingotto, voittajat Coello/Tapiaa vastaan.

Gwenaelle Souyri

Se oli hänen veljensä, joka eräänä päivänä käski häntä seuraamaan häntä radalla. padel, sen jälkeen Gwenaëlle ei ole koskaan poistunut kentältä. Paitsi silloin, kun se tulee katsomaan lähetystä Padel Magazine, Du World Padel Tour… tai Premier Padel…tai Ranskan mestaruuskilpailut. Lyhyesti sanottuna hän on tämän urheilun fani.