Päivän ensimmäinen ja ainoa naisten välierä Düsseldorfissa, jossa ennennäkemätön kohtaaminen Openin välierissä, jossa Gemma Triay ja Marta Ortega kohtaavat kokeneet Patty Llaguno ja Lucia Sainz. Llaguno/Sainzin ansaan putoamisen partaalla 2 tuntia 06 minuuttia kestäneessä ottelussa maailman kakkonen onnistui kukistamaan vastustajansa: 6-2, 7-6(5).

Päivän ainoa naisjuliste, seuraa Tamara Icardon ja Virginia Rieran hylkääminen, Marta Ortega ja Gemma Triay saivat kylmän hien Patty Llagunoa ja Lucia Sainzia vastaan, jotka vietiin pidennetyssä ottelussa.

Triay/Ortega, vakava alku

Gemma ja Marta aloittivat tapaamisensa erittäin vakavasti kohtaamalla parin, joka oli aiheuttanut heille monia ongelmia jo Greenweez Paris Majorin aikana yli kolme tuntia kestäneessä ottelussa. Ortega/Triay-pari ei halunnut toistaa samoja virheitä tämän kahden joukkueen ensimmäisen yhteenottamisen aikana hankittujen kokemusten perusteella.

Tarkat ja tiukat Gemma Triay ja Marta Ortega pakottavat vastustajansa rytmiinsä Martitan vankan puolustuksen ja Gemman suuren aggression ansiosta. Suosikit häiritsevät, epätasapainoa ja antavat aina kohtalokkaan iskun. He saavat nopeasti kaksinkertaisen tauon ja ovat kolminkertaisen panoksen partaalla kultapisteestä, jonka lopulta voittivat Llaguno ja Sainz.

Ensimmäisen erän voittaa loogisesti maailman kakkonen. Ensimmäisen erän tulos: 6-2.

Triay/Ortega, kipeänä

Parempi aloitus toiselle kierrokselle Patty Llagunolle ja Lucia Sainzille, jotka vastustivat paremmin Gemma Triayn hyökkäyksiä. Pisteet ovat paljon kiistanalaisempia, ja kokeneet Llaguno ja Sainz tehostavat iskujaan ja horjuttavat vastustajiaan hieman enemmän.

Keskustelut ovat tasaisia ​​kahden joukkueen välillä. Patty Llaguno tarjoaa ilmiömäisen puolustuksen ja pakottaa Triayn ja Ortegan nostamaan pelitasoaan. Rajansa ylittäessä Gemma ja Marta tekevät enemmän virheitä ja joutuvat vaikeuksiin useaan otteeseen.

Ortegalla ja Triaylla oli kuitenkin mahdollisuus murtautua tällä toisella kierroksella. Kaksi taitepistettä, jotka johtivat pelin neljänteen kultapisteeseen, jonka voitti Llaguno/Sainz-pari.

Tämän ottelun toisessa erässä syntyi yksi päivän kauneimmista kohdista – ja epäilemättä yksi pisimmistä –, jota seurasi sarja laukauksia, joista kukin oli toista ylellisempi. Gemma Triay, joka tuo kaksi paria 4-4.

Ja sitten kesti vielä yksi kultapiste Llaguno/Sainzin tarjoilusta, jotta maailmankakkonen pääsi tauolle tässä toisessa erässä, ja lopulta voitti ensimmäisen kultapisteen. 5-4, Triay/Ortega etu.

Tämä tapahtui luottamatta Llagunon ja Sainzin päättäväisyyteen, kaukana tappiosta. He saavat neljä ensimmäistä taitepistettä, jotka he muuntavat ensimmäisellä yrityksellään. Kaikki on tehtävä uudelleen Martan ja Gemman vuoksi. Ei kerran, vaan kahdesti, mikä johtaa kaksi paria tie-breakiin, joka lupaa olla kiivas.

Pelaajat menevät iskusta tämän erän loppua kohti. Jos Lucia Sainz ja Patty Llaguno taistelevat jokaisesta pisteestä, he antavat periksi ja antavat tämän toisen kierroksen luisua… ja ottelun.

Gemma Triay ja Marta Ortega tapaavat huomenna maailman ykkösen kanssa, aivan kuten viime viikolla Madrid Mastersissa. Mutta ennen kuin keskitymme WPT German Openin finaaliin, siirrytään päivän viimeiseen semifinaaliin vastustaen kuninkaat Coello ja Tapia kuolemattomille Lebronille ja Galanille.

Gwenaelle Souyri

Se oli hänen veljensä, joka eräänä päivänä käski häntä seuraamaan häntä radalla. padel, sen jälkeen Gwenaëlle ei ole koskaan poistunut kentältä. Paitsi silloin, kun se tulee katsomaan lähetystä Padel Magazine, Du World Padel Tour… tai Premier Padel…tai Ranskan mestaruuskilpailut. Lyhyesti sanottuna hän on tämän urheilun fani.