Gemma Triay ja Marta Ortega voittivat Jessica Castellón ja Sofia Araújon. Uusi joukkue, joka pelaa vasta toista turnausta, jatkaa voimistumistaan.

Melko tiukka ensimmäinen erä näki Ortega / Triay -joukkueen tauon alusta alkaen Castelló / Araújoa vastaan. Vankka palveluissaan numero 2 siemen säilytti johtoasemansa ja voitti tämän ensimmäisen erän 6/4.

Toinen erä alkaa vahvasti Ortegalle / Triaylle, joka onnistuu ottamaan vastustajan tarjoilun kahdesti ja johtamaan nopeasti 4/1. Mutta Castelló / Araújo onnistuvat saamaan itsensä kasaan ja tiukentamaan peliä saadakseen takaisin myöhäisen tauon. Verkon toisella puolella vallitseva ilmeinen jännitys auttoi suuresti, ja he jopa ottivat Gemma Triayn palvelun toisen kerran tasoittaakseen 5/5. Tämän kierroksen kohtalo ratkeaa lopulta tie-breakissa, jonka Ortega / Triay voitti 7-3.

Lopullinen voitto on 6/4, 7/6 kiihkeässä ja kireässä toisessa erässä. Johtettuaan Gemma Triayn tarjoilussa 6/4, 4/1 ja sitten 6/4, 5/4, 40/0 turnauksen 2. siemen hakeutuu semifinaaliin ratkaisevassa pelissä.

Toisaalta Rieira / Icardo-pari voittaa vaikeusasteen, 6/4, 7/6. Huolimatta ottelun monimutkaisesta alusta, he voittivat ensimmäisen erän, ennen kuin johtivat toisessa 5/4 ja syötivät otteluun. Hieman jännittynyt myös, he päättävät ottelunsa ratkaisevassa pelissä voitti 7 pistettä 5:een. Rieira / Icardo haastaa sijoitetun numeron 2, Ortega / Triayn välierissä.