Fernando Belasteguin ja Agustin Tapia ovat voitti Sardegna Openin World Padel Tour kiitos voitostaan ​​Uri Botelloa ja Javi Ruizia vastaan.

Se oli pieni tapahtuma: Juan Lebronin ja Ale Galanin poissaolo finaalissa. Ensimmäinen vuonna 2020. Sen sijaan teloittajat Javi Ruiz ja Uri Botello esittivät itsensä eilen yrittääkseen voittaa ensimmäisen tittelin. Mutta pari tukahdutti espanjalaiset nopeasti Tapia / Belasteguin suurista päivistä.

Argentiinalaiset pelasivat a erittäin nopea, johon heidän vastustajansa tarvitsivat enemmän kuin sarjan tottua. Palaten tulokseen toisella, espanjalaiset jopa saivat mahdollisuus noutaa 5/5, mutta Miguel Sciorillin pelaajat neuvottelivat tämän ottelupisteen / katkaisupisteen täydellisesti. Agustinin erittäin syvä annos ja Fernandon raivostunut murskaus kruunasi argentiinalaiset Italiassa.

Loppujen lopuksi voitto 6 / 1 6 / 4 mikä antaa Tapia / Belastegion -parille mahdollisuuden voittaa toinen tittelinsä, ensimmäinen vuonna 2020, epäonnistuttuaan Vuelve A Madrid Openin finaalissa, päin höyryrulla Galan / Lebron. Erittäin vaikean kilpailun jälkeen Ruiz / Morenoa vastaan ​​argentiinalaisparilla oli loistava turnaus.

Videoluotto: World Padel Tour

Xan on fani padel. Mutta myös rugby! Ja hänen virkansa ovat yhtä röyhkeitä. Useiden fyysinen kouluttaja padel, hän paljastaa epätyypilliset viestit tai käsittelee ajankohtaisia ​​aiheita. Se antaa sinulle myös vinkkejä kehon kehittämiseen padel. On selvää, että hän asettaa loukkaavan tyylinsä kuin kentällä padel !