Parit Franco Stupaczuk / Martín Di Nenno ja Fede Chingotto / Paquito Navarro kohtasivat lauantaina 27. toukokuuta klo 17 Boss Viennan toisessa semifinaalissa. Padel Avoinna 2023.

Semifinaali ohjelmassa

Ottelun alku oli erittäin tiukka, kun puolustuksessa oli erittäin vankka espanja-Argentiina-pari ja suuri riskinotto erittäin aggressiiviselta Chingottolta, mikä valitettavasti joutui muutamiin teknisiin virheisiin, joista oli hyötyä Carlos Pozzonin miehelle. Syötetty 2 on edelleen hyvin kurissa ensimmäisen erän ensimmäisissä peleissä (3-3). Tauon tekevät 4. pelissä Chingotto ja Navarro, jotka siirtyvät johtoon (4-3). Espanjalainen puolustaa ja organisoi pelin täydellisesti erityisesti lähes moitteettoman lobinlaadun ansiosta. Gaby Recan pelaajat voittivat loogisesti ensimmäisen erän 49 minuutin jälkeen Paquito Navarron mestarikurssilla.

Ottelun kulku käänteinen?

Ensimmäisessä erässä voimaton argentiinalainen pari ei halua pysähtyä siihen. Todellakin, Martin ja "Stupa" haluavat taistella ja kääntää suuntauksen voittaakseen tämän ottelun. Ylpeyydestään kosketuksissa he saavuttavat täydellisen toisen juoksun tekemällä virheitä ja painostamalla vastustajiaan tarkasti tekemään virheitä. Erittäin nopeasti, argentiinalaiset voittivat tämän toisen erän 30 minuutissa sulkulla jättämättä muruja vastustajilleen. Avuton, Chingotto ja Navarro myöntävät 6-0, ja heidän on ehdottomasti saatava pelin hallinta takaisin, jos he haluavat jatkaa eteenpäin ja päästä finaaliin.

Franco Stupaczuk ja Martín Di Nenno liian vahvoja!

"Argentiinalainen steamroller" jatkaa esittelyään kolmannen erän alussa murskaamalla espanjalais-argentiinalaisen parin ja tekemällä vain 7 ei-pakollista virhettä 9 pelissä. Henkisesti Fede Chingotto ja Paquito Navarro eivät ole enää siellä ja antavat voiton luisua yhä enemmän. He eivät voi enää horjuttaa kilpailijoitaan, kuten he tekivät ottelun alussa. Avuttomia, he tekivät vain yhden pelin kahdessa viimeisessä erässä.

Siksi ei yllättäen argentiinalaiset voittivat (4-6, 6-0, 6-1) kaksipuolisessa ottelussa: hyvin lähellä ensimmäisessä erässä ja yksipuolisesti kahdessa seuraavassa erässä.

Martin ja "Stupa" kohtaavat Coello/Tapia-kakson kuudennessa finaalissaan. Tämä on myös ainoa pari voittaa numerot 2 tällä kaudella, se tapahtui kauden aikana Premier Padel Qatar-majuri.

Nähdään huomenna klo 11 Canal ryhmäantenneilla naisten ja miesten finaaliin.

Xan on fani padel. Mutta myös rugby! Ja hänen virkansa ovat yhtä röyhkeitä. Useiden fyysinen kouluttaja padel, hän paljastaa epätyypilliset viestit tai käsittelee ajankohtaisia ​​aiheita. Se antaa sinulle myös vinkkejä kehon kehittämiseen padel. On selvää, että hän asettaa loukkaavan tyylinsä kuin kentällä padel !