Le padel Ranskalla on edessään valoisa tulevaisuus. Ja hyvästä syystä ranskalaiset nuoret loistivat aikana P1500 4Padel Bordeaux. Itse asiassa, Timeo Fonteny (melkein 17-vuotias) ja Louise Bahurel (17-vuotias) onnistui pääsemään tämän turnauksen finaaliin. Louise Bahurel, liittyy Camille Sireix, pystyi jopa lähtemään Girondesta otsikko taskussa.

Louise Bahurelin meteorinen nousu

Louise Bahurel jatkaa paranemistaan ​​ja sillä on edelleen valtavasti parantamisen varaa. Lähes 18-vuotiaana hän on matkalla 9. sija Ranskassa. Marraskuussa 2023 Louise oli jopa saavuttanut korkeimman sijoituksensa saavuttaen 7. sijan. Kahdessa vuodessa nuori pelaaja onnistui esiintymään suurin edistys naisten rankingissa, ansaitsemalla enemmän kuin 250 paikat.

Bahurel on jo pelaaja Ranskan U18-joukkue ja hän oli läsnä Paraguayn maailmoissa. Tämän vuoden toukokuussa hän täyttää 18 vuotta, joten hän ei voi enää edustaa tätä kategoriaa. Toisaalta, jos otamme huomioon hänen sijoituksensa ja viimeisimmät turnaustuloksensa, sanomme itsellemme, että paikka Ranskan seniorijoukkueessa ei ole mahdotonta ajatella.

Bahurelin raivohuuto 2023 padel

Timéo Fonteny, ilmestys

Timéo Fonteny puolestaan uusi pelaaja Nox, osoittaa erittäin hyvää edistystä ja tämän finaalin P1500 rinnalla Quentin Ayuso, on todiste tästä. Todellakin, pari, joka sijoittui numerolla 7, onnistui tulemaan ulos Nicolas Rouanet et Norman Sanchez (TS2) semifinaalissa. Voitto kahdella kierroksella, 6/2 6/4, mikä todistaa, että Masin nuori pelaaja pystyy pitämään itsensä parhaille ranskalaisille.

Tänään Timeo viittaa 38. krs FFT-listalla. Tällä finaalilla on mahdollista, että hän voi tarttua muutama lisäpaikka. Pikku hiljaa nuori pelaaja lähestyy maaliaan, Ranskan Top 10, jonka hän oli perustanut tavallisen kumppaninsa kanssa, Yoan Boronad. Jos hän jatkaa edistymistä, Timéosta tulee pian yksi Ranskan pakollisista nähtävyyksistä!

Gwenaelle Souyri

Se oli hänen veljensä, joka eräänä päivänä käski häntä seuraamaan häntä radalla. padel, sen jälkeen Gwenaëlle ei ole koskaan poistunut kentältä. Paitsi silloin, kun se tulee katsomaan lähetystä Padel Magazine, Du World Padel Tour… tai Premier Padel…tai Ranskan mestaruuskilpailut. Lyhyesti sanottuna hän on tämän urheilun fani.