Cyril Hanouna on saavuttamassa kauan odotetun tavoitteensa: pääsyn Ranskan Top 100:een. padel ensi marraskuussa. Kaikille "Objective Top 100" -faneille 3. kausi jää siis viimeiseksi.

Nopeampi nousu kuin odotettiin

Kesän alussa Cyril Hanouna miehitti 177. sija Ranskan rankingissa. Sillä hetkellä oli täysin perusteltua uskoa, että hänen kunnianhimoiset tavoitteensa voitaisiin saavuttaa tällä kaudella.

Vaikka hän myöntää, että tämä hanke olisi äärimmäisen vaikea, C8:n tähtisäntä panee koko sydämensä tämän kauniin projektin toteuttamiseen. Hän jatkaa yllättämistä turnausten aikana ja tallentaa useita merkittäviä suorituksia, jotka tuovat hänet yhä lähemmäksi unelmaansa.

Hänen pisteiden etsinnässään yksi assosiaatio erottui erityisen hyvin: Cyril Hanouna ja espanjalainen Teo Zapata, jonka kanssa hän voitti suurimman osan pisteistään. Heinäkuussa hän oli jo 156. sijalla Ranskassa ja oli yhä lähempänä rohkeaa tavoitettaan.

teo zapata

Lopulta ensi marraskuussa, yllätyksiä lukuun ottamatta, "Objectif Top 100" päättyy. Tämä esitys kesti kolme kautta. Cyril Hanouna oli kuitenkin vahvistanut, että se voi kestää paljon kauemmin, koska rankingissa eteneminen on monimutkaista.

Ryhmätapahtuma tämän tavoitteen vahvistamiseksi

Lokakuussa 2023 Cyril Hanouna sijoittui 110. sijalle Ranskan rankingissa. 6365 200 pisteellä hän on vain 100 pisteen päässä halutusta XNUMX. sijasta.

Kanssa Ranskan alueiden väliset mestaruuskilpailut ja seuransa Casan voitto Padel, hän voi voittaa 1000 pistettä, mikä vastaa voittoa P1000-tason turnauksessa.

Voimme siis perustellusti ilmoittaa, että sen tavoite on saavutettu ja että se vahvistetaan virallisesti ensi kuussa.

Gwenaelle Souyri

Se oli hänen veljensä, joka eräänä päivänä käski häntä seuraamaan häntä radalla. padel, sen jälkeen Gwenaëlle ei ole koskaan poistunut kentältä. Paitsi silloin, kun se tulee katsomaan lähetystä Padel Magazine, Du World Padel Tour… tai Premier Padel…tai Ranskan mestaruuskilpailut. Lyhyesti sanottuna hän on tämän urheilun fani.