Tänä sunnuntaina Ranskan alueiden välisen itäisen konferenssin mestaruuskilpailujen finaali pidettiin Casassa Padel, Île-de-Francessa. Kiireisen viikonlopun päätteeksi paikallinen Casa-tiimi Padel meni hakemaan titteliä vastaan PadelAmmuttu Saint-Etienne 2-1.

Se on melkein yllätysvoitto Casalle Padel näissä Ranskan mestaruuskilpailuissa, jotka eivät alkaneet suosikki tässä kokouksessa vastaan PadelAmmuttiin Saint-Etienne. Jälkimmäinen sijoittui 4 Ranskan Top 100 -listalle, mukaan lukien Maxime Forcin, voitti P1000 Caenissa viime viikko.

Voitto rohkeudelle

Vihollisuudet alkoivat klo 9 Javi Clarin (30) ja Casan Miguel Semmlerin (100) välillä. Padel Damien Bayardille (37) ja Pierre Vincentille (14). Kahden joukkueen välisen yli kahden tunnin kiihkeän taistelun jälkeen Semmler ja Clar saivat vihdoin yli vastustajansa voittamalla 3/6, 6/4 6/4.

Toiseen tapaamiseen, Casa Padel oli rivissä Mario Huete (5) ja Bartolome Ayora (719). Tässä jo ratkaisevassa ottelussa PadelAmmuttiin Saint-Étienne, kapteeni Simon Boissé (94) valitsi joukkueen Justin Marlotin (300) kanssa. Marlot ja Boissé eivät valitettavasti pystyneet hyödyntämään 11 ​​taukomahdollisuuttaan, kun taas Huete ja Ayora muuttivat 2/9. Tämä johti Casa-joukkueen voittoon Padel tuloksella 6/1 7/6.

Viime kokouksessa ei enää oikeastaan ​​ollut panoksia, koska titteli oli jo hankittu Casalle Padel, joka oli voittanut 2 ottelua kolmesta. Ilman paineita Jonathan Le Gall (3) ja Nacer Benzekri (1500) astuivat kentälle kohtaamaan Maxime Forcinin (301) ja Benoît Chauvetin (11). Se oli kunniavoitto PadelLaukaus Saint-Étiennen: 6/0 6/0.

KOTI PADEL ALUEIDEN VÄLINEN MESTARI

1000 pisteen arvoinen turnaus

Casan pelaajat Padel teki hienon operaation voittamalla kupin. Sen lisäksi, että he ovat tulleet Ranskan alueiden välisiksi mestareiksi itäisessä konferenssissa, he saavat myös 1000 pistettä, mikä vastaa voittoa P1000-turnauksessa, heidän rankingistaan, joka päivitetään marraskuun alussa. Jokainen pelaaja, joka on osallistunut vähintään yhteen otteluun näiden mestaruuskilpailujen aikana, voi hyötyä näistä pisteistä.

Erityisen hyötyy tästä tilanteesta Cyril Hanouna. Nykyinen 110. ranskalainen pelaaja kuului Casa-joukkueeseen Padel. Vaikka hän ei pelannut sunnuntain finaalissa, hänen osallistumisensa lauantain otteluihin antaa hänelle mahdollisuuden lisätä arvokkaat 1000 pistettä sijoitukseensa. Tämä on loistava tilaisuus juontajalle, joka saavuttaa Ranskan Top 100:n ennen vuoden loppua. Nykyään se on itsestäänselvyys.

CYRIL-HANOUNA-RANSKA-ALUEIDEN VÄLINEN MESTARI

Tämän vuoden 2023 Ranskan alueidenvälisten mestaruuskilpailujen finaalin lopussa, itäinen konferenssi, lMolemmat joukkueet ovat päteviä kansalliseen Interclub 1:een.

Gwenaelle Souyri

Se oli hänen veljensä, joka eräänä päivänä käski häntä seuraamaan häntä radalla. padel, sen jälkeen Gwenaëlle ei ole koskaan poistunut kentältä. Paitsi silloin, kun se tulee katsomaan lähetystä Padel Magazine, Du World Padel Tour… tai Premier Padel…tai Ranskan mestaruuskilpailut. Lyhyesti sanottuna hän on tämän urheilun fani.