WPT Valencia Openin ollessa täydessä vauhdissa tällä viikolla, kahden seuraavan suuren turnauksen osallistujaluettelot Premier Padel (BNL Italy Major ja Madrid P1) ovat poissa.

Kaksi piiriä, kaksi luokitusta

Huolimatta asemastaan ​​numero 1 World Padel Tour, Arturo Coello ja Agustin Tapia sijoittuivat sarjan kahdelle seuraavalle vaiheelle sijalle 4 Premier Padel. Yllättävää tietoa niille, jotka eivät ole tietoisia eroista sijoitusten välillä World Padel Tour ja Kansainvälinen liitto Padel (FIP). Tällä kaudella, espanja-Argentiina-pari hallitsi ottelua voittamalla 9 WPT:n 14 vaiheesta. On kuitenkin tärkeää huomata se Kansainvälisellä kierroksella kertyneitä pisteitä ei oteta huomioon FIP-rankingissa.

Kauden 2022 aikana Premier Padelvain Arturo Coello onnistui voittamaan tittelin. Monterreyssä hän voitti Fernando Belasteguinin rinnalla, kohtaa nykyisen kumppaninsa ja Sanyo Gutierrezin.

Lebron ja Galan nro 1

näin ollen, Lebron palasi loukkaantumisesta et Galan tavata TS1 Roomassa. Viime vuonna jälkimmäinen oli voittanut 4 QSI:n rahoittaman piirin (Rooma, Pariisi, Madrid ja Milano) järjestämistä kahdeksasta turnauksesta. Franco Stupaczuk ja Martin Di Nenno kenellä oli määrättiin kauden 2023 ensimmäisessä vaiheessa Dohassa löytävät itsensä TS2:sta. Paquito Navarro et Federico Chingotto on TS3 ja Yanguas/Bela TS5.