Kolmas sija palkintokorokkeella interclubs on täytetty, joko miehillä tai naisilla: Oma keskus Palavas ja All In Padel 69 voitti pienessä finaalissaan.

Pienet naiset finaali

All In ei ole onnistunut puolustamaan titteliään mutta hän voi silti olla tyytyväinen kolmanteen paikkaan. Lyonnaislaiset vastustivat PadelAmmuttu Caen, hävisi ensin joukkueelleen 3, Laura Buteau ja Émilie Loit.

Toinen kohtaus antaa pisteen Rhônen pelaajille. Tehtävä jäi Alix collombon et Melissa Martin. Ei huolta ranskan numero 1 ja numero 10!

Kolmas ottelu ratkesi siis ratkaisevassa ottelussa. All In -voitto jälleen.

KAIKKI 3. PAIKKALLA

Miesten pieni finaali

Miesten joukossa ensimmäinen siemen, Oma keskus Palavas, tapasi 2 siementä, Iso Padel. Valtava tapaaminen perspektiivissä sijoituksen parhaiden joukkueiden kanssa.

Kuitenkin iso Padel ei tule olemaan ei onnea tässä kokouksessa. Bordeaux-joukkue aloitti ottelun erittäin huonosti ja hävisi ensimmäisen ottelun. Takana, Jeremy Scatena et Adrien maigret oli vaikea tehtävä saada kaksi joukkuetta takaisin tasolle. Mutta edessä Arnau Ayats et Martin Andornino, askel oli liian korkea.

Palavas on siis kolmannella sijalla näiden interclubien joukossa aiheuttaen kova 3-0 Isoon Padel (Viimeisen ottelun voitti myös My Center Palavas.

OMA KESKUS PALAVAS 3. PAIKKA

Finaalit ovat jatkuva ja seurata Padel MagTV.

Gwenaelle Souyri

Se oli hänen veljensä, joka eräänä päivänä käski häntä seuraamaan häntä radalla. padel, sen jälkeen Gwenaëlle ei ole koskaan poistunut kentältä. Paitsi silloin, kun se tulee katsomaan lähetystä Padel Magazine, Du World Padel Tour… tai Premier Padel…tai Ranskan mestaruuskilpailut. Lyhyesti sanottuna hän on tämän urheilun fani.