Paula josemaria on pelaaja padel ammattilainen, lempinimeltään "Paulita" tai "Dinamita". Syntynyt 31 Moraleja, vasenkätinen on nykyinen maailman ykkönen joukkuetoverinsa Ariana Sanchezin rinnalla, jonka kanssa hän pysyy ikuisesti toiseksi menestynein pari historian World Padel Tour.

Tänään Paula on välttämätön harrastajille de padel. Espanjalainen on pystyy mihin tahansa maassa, voimakkailla iskuilla ja vasemmalla tassullaan.

Hänen debyyttinsä padel

Paula Josemaria aloitti padel nuoresta iästä lähtien ja osallistui lukuisiin turnauksiin Espanjassa. Vasta vuonna 2014, 18-vuotiaana, hän esiintyi ainoalla ammattiradalla: World Padel Tour.

Vuoteen 2016 asti Paula yhdistettynä padel ja opinnot biokemiassa Extremaduran yliopistossa. Radalla näimme hänen leikkivän mailalla Siux ja rinnallaEsther Lasheras, jonka löydämme tänään Espanjan veteraaniradalta.

Paula Josemaria Esther Lasheras

Hän erottui joukosta vuonna 2018 soittamalla rinnalla Valeria Pavon. Kuitenkin vasta seuraavana vuonna hän voitti ensimmäisen turnaustittelinsä. Kanssa Ana Catarina Nogueira, Paula voitti 2019 Madrid Mastersin. Samalla kaudella hän pääsi kolmeen finaaliin ja alkoi todella tehdä mainetta padel ammattilainen.

Covid-vuosi ja parien vaihdot

Paula Josemaria aloittaa vuoden 2020 upouuden kumppanin kanssa: Marta Marrero. Huolimatta Marbellan vuoden avaustittelistä ja kahdesta finaalista, pari ei kestänyt. Kaksi pelaajaa ilmoitti erostaan ​​sosiaalisessa mediassa ennen kauden loppua.

Samaan aikaan toinen pari eroaa: Gonzalez / Ortega. Martita liittyy Marta Marreron seuraan ja Bea lopulta yhdistää voimansa Paula Josemarian kanssa. Molemmilla pelaajilla oli positiivinen kauden päätös, mukaan lukien finaali Las Rozasissa.

Tästä huolimatta pelaajat päättävät erota. Juuri tällä hetkellä Paula Josemaria kääntyi uuden kumppanin puoleen, jonka kanssa hän pääsisi korkeuksiin: Ariana Sanchez.

Paula Josemaria ja Ariana Sanchez: lupaus valoisasta tulevaisuudesta

Ensimmäisessä yhteisessä turnauksessaan Paula Josemaria ja Ariana Sanchez pääsivät finaaliin. Puolivälierissä he voittivat kahdessa erässä Lucia Sainz ja Paulan entinen kumppani, Bea González, 6. 3.

Finaalissa he kohtaavat niitä, jotka ovat hallinneet vuosia World Padel Tour : Gemma triay et Alejandra salazar.

Tämän ensimmäisen kauden aikana Paula ja Ari kilpailevat peräti 10 finaalissa ja voittavat 5 turnausta. Vuoden lopussa he sijoittuivat palkintokorokkeen toiselle askeleelle ja jäivät 1.170 XNUMX pistettä suurista kilpailijoistaan ​​Gemmasta ja Alesta.

Vuosi 2022 on Paulan ja Arin ilmestysten vuosi. Kaksi pelaajaa ovat lähes lyömättömiä. He saavat itseluottamusta ja nousevat 18 kertaa finaalissa 21 turnauksessa. Näissä 18 finaalissa he kuitenkin putosivat melkein joka kerta Triay/Salazar-paria vastaan. 14 yhteenotossa Paula ja Ariana hävisivät 10 kertaa Gemman ja Alejandran edessä.

Master Final 2022 -finaalin aikana eeppisessä ottelussa Paula Josemaria ja Ariana Sanchez menettävät ykkössijansa, jälleen Alejandra Salazaria ja Gemma Triayta vastaan. Turhautuminen on valtava niille kahdelle pelaajalle, jotka olisivat halunneet päättää kauden täysin eri tavalla…

ariana-sanchez-itki

2023, mielenosoituksen vuosi

Viime kausi oli esittelykausi. Paula ja Ari palasivat vahvempina kuin koskaan. Ensimmäisistä turnauksista lähtien he onnistuivat lopulta kukistamaan pitkäaikaiset vastustajansa Triay/Salazar.

pari 100% Head murskaa kaiken tielleen, tekee kaikki ennätykset, yhdistää voitot ja vakiinnuttaa itsensä vuoden pariksi. Ale ja Paula päättävät kauden loogisesti palkintokoron ensimmäisellä askeleella.

Sanchez Josemaria juhlii maailmanlistaa 1 2023

Nykyään emme enää puhu Paula Josemariasta ajattelematta Ariana Sanchezia… ja päinvastoin! Molemmat pelaajat ovat tehneet kovasti töitä päästäkseen nykyiseen paikkaan. He ilmoittivat loogisesti jatkavansa yhdistystä vuonna 2024… konfirmaatiovuonna?

Gwenaelle Souyri

Se oli hänen veljensä, joka eräänä päivänä käski häntä seuraamaan häntä radalla. padel, sen jälkeen Gwenaëlle ei ole koskaan poistunut kentältä. Paitsi silloin, kun se tulee katsomaan lähetystä Padel Magazine, Du World Padel Tour… tai Premier Padel…tai Ranskan mestaruuskilpailut. Lyhyesti sanottuna hän on tämän urheilun fani.