Viime viikonloppuna alueelliset mestaruuskilpailut padel avaimella Ranskan mestaruuskilpailuihin. Tämä vuosi, he seisovat 4Padel Colomiers 22.-24. syyskuuta P3000-turnauksen aikana. Ja kuten kerroimme, juuri näiden alueellisten karsintojen voittajat kohtaavat Ranskan mestaruuskilpailuissa.

Tässä viikonlopun tulokset:

• Ile de France :
    • Julien Seurin ja Manu Vives hallitsevat Tom Mitjanaa ja Nathan Courrinia.
    • Melissa Martin ja Louise Bahurel voitti Charline Tondan ja Alexise Duchenen.
  • Ranskan huiput:
    • Lilian Neljä et Pierre tuhoaa voitti Etienne Brouillardin ja Zine Dine Meddahin.
    • Priscilla Heise et Marianne Vandaele voitti Océane Kikin ja Alison Carren.
  • Suuri itä:
    • Damien Bayard ja Jeremy Macchi ohitti finaalissa Diego Garcian ja Teri Grollin.
    • Julie Simon ja Morgane Zowczak hallitsivat finaalia Marie-Julie Barbier ja Clara Bellussi.
  • Auvergne Rhône-Alpes:
    • Norman Sanchez ja Nicolas Rouanet voitti François Authier'n ja Pierre Vincentin.
    • Delphine Repiton ja Laurine Bergaud voitti Camille Martinetin ja Margaux Randjbarin.
  • Burgundy Franche-Comte:
    • Loris Zisswiller ja Leo Raquin voitti Léonard Parentin ja Robin Poujoulatin.
    • Maelle Hibon et Severine Bouchacourt karsiutuu Najet Razigia ja Marine Garmia vastaan.
  • Provence-Alpes-Côte-d'Azur (PACA):
    • Justin lopes et Jerome Ferrandez voitti Rémi Gourren ja Alexandre Toppinin.
    • Marie-Amelie Dardaine et Tiffany Phaysouphanh voitti Géraldine Sorelia ja Alexia Dechaumea vastaan.
  • Occitania:
    • Nicolas trancart et Loic Le Panse joka voitti Quentin Ayuson ja Morgan Mannarinon.
    • Laurence Andreoletti et Elodie Damiano karsiutuvat Sylvie Piaun ja Ophélie Wuithieriin.
  • Uusi Akvitania:
    • Matthew Armagnac et Ludovic Peruuta voitti Benjamin Gruen ja Philemon Raichmanin.
    • Amelie Detriviere et Camille Sireix voitti Marie Boucha ja Jennifer Denecheau.
  • Loiren maa :
    • Simon Boissé ja Arthur Hugounenq karsiutuvat Alexandre Boilevinia ja Adrien Dandoisia vastaan.
    • Laura Buteau ja Emmelien Lambregts voittaa Dorine Rabsin ja Sophie Gilbertin.
  • Britannia:
    • Vincent Sapene et Dimitri Huet voitto Ilan Conania ja Rochan Roshereaua vastaan.
    • Kate Henuzet et Nasturtium Rousseau voitto Mélissa Huchetia ja B. Denoyellesia vastaan.
  • Normandia:
    • Maxime Forcin et Maxime Joris voitti Marc Durieux'n ja Mathieu Paumardin.
    • Charlotte villeminot et Anaïse-joki karsiutuvat Romane Dehainen ja Cyrine Hamrouniin.
  • Korsika:
    • Lilian Prod'homme et Benjamin Sisters voitti Terence Touzeau ja Pierre-Antoine Maestracci.
    • Saveria Pozzo di Borgo et Geraldine Hoen voittaa parin Carole Bertrand ja Magalie Lenain.
  • Reunion-Mayotte:
    • Simon Lafare et Baptiste Master painavat Giovanni Roméon ja Alexandre Pichon de Buryn.
    • Flora Poupart et Betty Dautriat voitti Elisa Guiraud ja Annablue Houareau.
  • Martinique:
    • Raphael Porry et Jeremia Eufrasia voitto Freddy Vitua ja Johan Beaubrunia vastaan.
    • Catherine Bense et Severine Sabas voitti Valérie Barnouinin ja Catherine Koumban.
  • Guadeloupe
    • Alexandre Pierre et Fabrice Perez jotka pääsevät Noé Danielia ja Vincent Lamya vastaan.
    • JUlia Lelorrain et Nancy Lelorrain voittaa Melanie Delannoyn ja Marjorie Imparaton.
  • Guyana: tuloksia odotetaan.
  • Uusi-Caledonia :
    • Miesten viimeinen vaihe pelataan viikonloppuna 1. ja 2. heinäkuuta.
    • Sandrine Pastorica et Elodie Magnat karsinnat Natalia Prado ja Célia Perez.
  • Centre-Val-de-Loire: Viimeiset vaiheet pelataan viikonloppuna 1. ja 2. heinäkuuta.

Senioreiden Ranskan mestaruuskilpailut pelataan 32 joukkueen kanssa miehille ja naisille. Kuten olette ymmärtäneet, aluevaiheen kautta karsiutuneen 18 parin lisäksi on vielä paljon paikkoja jäljellä! Ensinnäkin, FFT karsii automaattisesti 5 parasta ranskalaista joukkuetta heidän hyviä tuloksiaan seuraten.

Lisäksi vedetään 7 paria kunkin liigan loppuarvontojen vahvuuden perusteella (8 parhaan parin kokonaispaino). Siten tietyille liigoille jaetaan lisäpaikkoja, jotka jaetaan parhaille joukkueille näiden alueellisten tapahtumien sijoituksen mukaan (ja kyllä, ranking-otteluista on hyötyä!).

Lopuksi liitto voi jakaa kaksi Wild-Cards (WC-pyynnöt tulee lähettää sähköpostitse FFT:lle, viimeistään 12 klo 2023: padel@ fft.fr). Huomaa, että lopullinen kalastettujen parien määrä riippuu käytettyjen WC-tilojen määrästä.

Lisäksi alueen mestaruuteen osallistuneen pelaajan WO johtaa automaattisesti parin menettämiseen. Parin uudelleenkokoonpano ei ole mahdollista.